Tuesday, December 12, 2017

Tisdag

Igår såg jag ett erbjudande på instagram om gellackning av naglar till ett bättre pris på en salong här i stan. Jag fick ett infall och tog tiden. Jag brukar alltid lacka mina naglar själv men eftersom det här ska sitta i 2-3 veckor tänkte jag prova. Man ser inte så tydligt på bilden men jag valde olika färger och lite extra glitter. Har sett en del ha det och såg det även i Japan och tyckte det var så snyggt. Ska bli spännande att se om det här håller, nog inget jag ska fortsätta med, det kostar för mycket.
Zelda är inte bra i magen, det är ingen nyhet men jag kände att jag behövde rådfråga veterinären idag, som skulle ringa tillbaka. Det har dom inte gjort. Det kanske har kommit akuta ärenden, får se om dom ringer imorgon. Den veterinären har jag tyckt varit så himla bra, nu var hon visst mammaledig så det var en annan. Det gäller att hitta någon man tycker är bra men det ska också vara någon man får tag i och som ringer tillbaka. Ibland behöver man rådfråga, man kanske inte behöver boka en tid och åka dit. Speciellt när man vet vad problemet är.

4 comments:

ibod11 said...

Kul och fint med pyntade naglar :) Hoppas det håller så länge som det är tänkt. Även om det är lite för dyrt för att alltid ta hjälp med detta så är det ju kul att prova någon gång :)
Stackars Zelda. Kasper är ganska ofta dålig i magen så jag vet hur mycket man lider med sitt djur. Veterinären ringer förhoppningsvis i morgon med något bra tips :)
Kram

ime said...

Zelda har en parasit i tarmen och hennes besvär går i skov. Tyvärr kan kroppen och organ ta stryk. Hon är pigg och äter men lådan besöks ofta och katter är bra på att mörka sina besvär. Jag hoppas veterinären ringer imorgon.
Kram

znogge said...

Jag är urusel på att måla mina naglar så detta vore kanske ett alternativ.
En bra veterinär är A och O. Ibland vill man bara rådfråga och visst uppskattas det om de ringer tillbaka.

Kram och trevlig Lucia!

ime said...

Ja det är himla bra att det verkar hålla så länge.
Veterinären har inte ringt tillbaka. Får kanske kontakta en annan.
Kram