Thursday, December 28, 2017

Torsdag

Ja det blir väl lite bubbel hemma hos mig på nyårsafton. E kommer. Jag tycker det är skönt att vara hemma hos katterna. Jag har en gavellägenhet med mycket fönster och en liten park utanför så det brukar smälla rejält.
Idag är jag ledig, enda lediga dagen denna veckan. T gick hem igår, hon var hängig, hoppas hon inte är sjuk idag för jag vill gärna vara ledig. Har lite ärenden att uträtta. T och jag var tydligen dom enda som inte visste att vår chef är iväg på semester. Hon jobbar mindre på grund av familjeskäl, men det är andra året som hon inte är med på vare sig julhandel eller rean efteråt. Jag är helt förundrad, undrar hur länge man kan vara ansvarig men inte på plats. Vi har förstått att t o m S som hon har delegerat allt till börjar tröttna. Återigen ska schemat ändras med helger framåt. Som tur är ser jag ett slut på det här, det är knappt fyra månader till, sen kan jag strunta i detta. Sen börjar mitt nya liv.

4 comments:

znogge said...

Det låter väldigt märkligt att den som inte är ansvarig finns på plats sådana dagar. Men visst, vissa är verkligen experter på att delegera till andra... Skönt för dig i alla fall att något bättre väntar runt hörnet och fyra månader går snabbt. Även här blir det lite bubbel men jag nöjde mig med en halv flaska. Bara Husse och jag som firar på hotell och vi vill kunna köra hem i anständig tid.

Kram

ime said...

Ja när man tänker efter är det vi säljare som drar det tunga lasset. Den som är ansvarig är sällan närvarande.
Antar att ni ska vara på hotellet där hundar slipper höra smällande?
Kram

ibod11 said...

Här blir det inget bubbel. I alla fall inget med alkohol i men kanske någon sorts läsk ;) Det gör mig inget för det är inget jag saknar. Men det är ju lite festligt att få det till nyår så kanske det blir några klunkar nästa år :)
Håll ut! Fyra månader går fort och nu kan du peppa dig själv med att du snart inte behöver bry dig längre :)
Kram

ime said...

Ja jag försöker tänka att jag inte ska bry mig med tanke på att jag snart ska sluta. Men skulle gärna se en förändring för de som är kvar.
Kram