Saturday, December 16, 2017

Lördag

En envis liten Tilda väckte mig i morse, jag ska ju visserligen upp och jobba men inte så tidigt som hon tyckte. Igår träffade jag flera som jag känner, som kom in i butiken och snackade. Bl a fina L som var min första chef, vi ska försöka få till en träff nu efter jul och även få med lilla M, ibland undrar jag hur det varit om vi som jobbade ihop först hade fått fortsätta, vi fick sån fin gemenskap och hade så roligt. K som jobbar extra hos oss, jag ska jobba med henne idag, kom också in och pratade lite igår. Hon hade fått åka till sjukhuset en natt i veckan, hon fick hjärtflimmer. Hon är i samma ålder som jag, så obehagligt. Hon har flera års stress bakom sig med sjukdomar i familjen så hon trodde själv att det var kroppen som reagerade på det. Usch.
Tror inte det blir så väldigt stressigt i helgen, vi är ju inte en typisk julklappsbutik.

4 comments:

znogge said...

Tråkigt när någon inte mår bra. Såväl arv som stress kan ställa till det. Skönt att det inte blir julrusch hos er.

Kram

ime said...

Ja det är väldigt skönt. Jag har jobbat på ställen där det kunde stå 20 personer i kö för att få betala.
Kram

ibod11 said...

Arbetskamrater och arbetsklimat har stor betydelse så kanske det hade varit annorlunda om det hade varit som förut. Men vi måste hoppas och tro att det blir bättre på nästa arbete :)
Usch ja, andras besvär kan få en att tänka till. Kanske kan det leda till att man blir snällare mot sig själv.
Kram

ime said...

Ja största anledningen till att jag byter jobb är ju för att jag har för då timmar och det hade nog varit likadant även med annan chef. Men arbetsklimatet hade varit bättre om vi varit originalgänget.
Kram