Thursday, December 21, 2017

Torsdag

Sov lite för länge idag, beror nog på att ingen Tilda väckte mig idag, hon blev nämligen utburen ur sovrummet i natt. Hon är så väldigt envis, ska ligga med sina ulliga tassar på mig och slicka mig i ansiktet säkert hundra gånger på natten och jag kunde inte sova. Samtidigt visste jag inte riktigt var Zelda var, orkade inte leta upp henne i natt. Så jag hörde, när jag halvsov, någon som ville komma in eller ut ur mitt sovrum, det var Zelda och hon är smart nog att hoppa upp i min säng och tala om att hon vill ut, så jag gick upp och släppte ut henne. Tänk så mycket som händer på nätterna när man bara bor med två katter.
Sista kvällen att jobba innan jul, vi har öppet till kl 20 hela veckan men det är ju tyst den sista timmen. Imorgon öppnar jag och slutar kl 17. Ska sen handla lite så jag har mat i kylskåpet när jag kommer hem på kvällen på juldagen.
Vi har en tävling i butiken, i hela kedjan faktiskt. Jag är så förundrad över att den som är ansvarig för försäljningen i vår butik är så otroligt ointresserad av sånt. Vi har inte ens fått veta vad målet är. Jag har ju sysslat med försäljning rätt länge och att ha tävlingar och inte delge personalen målet, vad vi ska uppnå är ju, ja vad ska jag säga. Det är jättekonstigt. Den som är ansvarig ska driva försäljningen, peppa medarbetarna, coacha på ett bra sätt. Men hos oss får vi inte någonting. Inte ens veta vad vi ska uppnå för att veta att vi lyckats. Ledningen kan inte vara medveten om det här, då tror jag inte den personen hade varit kvar många dagar till.

4 comments:

ibod11 said...

Så gulliga de är dina katter, men jag förstår att det kan vara jobbigt att inte få sova.
Det är verkligen underligt att ni inte får veta vilka mål ni ska uppnå. Er chef kan inte vara särskilt engagerad och kanske kommer det surt efter så småningom. Men då är ju inte du där för du ska börja ditt nya spännande liv :D
Kram

ime said...

Nej vår chef är helt oengagerad och jag är glad att jag ser ett slut på det här.
Kram

znogge said...

Men så märkligt att inte uppge vad målet i tävlingen är. I mina öron låter det ärligt talat väldigt skumt...

Kram och god kväll!

ime said...

Jag har nu efter påstötning fått reda på det. Och själv räknat ut vad vi ska prestera de sista dagarna för att gå i mål. Man får peppa sig själv.
Kram och detsamma till dig