Monday, December 04, 2017

Lyxig måndag

I morse dammsög jag, torkade golv och så bestämde jag mig för att utnyttja min lediga dag och ta tåget till Sölvesborg, det har varit så fint väder, soligt och lite kallt. Jag har inte varit där sen i augusti när jag köpte presnter med mig till Japan och hämtade japanska yen. Gick på Ritz såklart och fikade, sån lyx att sitta där och bara njuta. Köpte sen några julklappar, var på Smaralda och njöt av deras sortiment. Om jag får nytt jobb och tjänar lite mer ska jag unna mig kläder därifrån, allt är så fint. Gick en runda ner till hamnen och fotograferade den fina bron. Var sen i blomsteraffären och köpte en fin liten mugg med lite grönt i och ett ljus, jättefint. Har varit en skön lyxig dag.

6 comments:

ibod11 said...

Så bra att du kom iväg på detta trevliga äventyr :D Det är sådant som ger energi.
Jag hoppas verkligen att du hittar ett bra, kul, stimulerande och välbetalt jobb så att du kan köpa massor av de fina kläder du såg samtidigt som du kan trivas på ditt jobb :D
Jättefint med ljus i kopp :)
Kram

ime said...

Ja jag får energi av en sån här dag! Jo men visst hade det varit kul att kunna unna sig något snyggt och inte bara gå i de kläderna vi säljer.
Kram

znogge said...

Vilken härlig och mysig dag du fick. Sådana behövs för att tanka ny energi.

Kram

ime said...

Ja verkligen. Ibland behöver man lägga alla måsten åt sidan och njuta istället.
Kram

My kids' Mom said...

Vad trevligt med en liten utflykt. Hur lång tid tar det med tåget? Vad säljer de för märken på Smaralda?
Jag har vänner i Norje och i Djupekås.

Ha en fin måndagskväll!

Kram, Anneli

ime said...

Det tar knappt 20 minuter med tåget. Smaralda har bl a Line of Oslo, Ti amo, Cream med mera. Snygga smycken, skor och heminredning också. Ja du berättade för mig att du har vänner där, kan rekommendera ett besök i butiken om du hinner!
Kram