Friday, December 14, 2018

Lite piggare idag

Börjar känna mig lite bättre, har tagit mig upp ur sängen idag, duschat och t o m handlat lite mat. Skönt att ha en ledig helg så jag kan återhämta mig riktigt. Nästa vecka jobbar jag måndag-torsdag, ledig fredag och sen har jag ett morgonpass på lördagen och sen hela 4 lediga dagar. Ska bli skönt.
Idag har jag fått en liten film där jag kan se Dantes små tänder, två stycken, i nederkäken. Men gud så gulligt, han växer och nästa månad blir han ett halvt år!!! Lilla M som jag jobbade med i butiken fick en flicka på Lucia-dagen. Så roligt!!

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Väldigt roligt att läsa att du mår bättre :) Skönt att du känner att du orkar lite mer. Men det är aldrig fel att få återhämta sig i lite lagom takt innan det är dags för jobb igen.

Jättemysigt att du får titta på filmer på hur ditt barnbarn utvecklas. Du längtar säkert otroligt mycket efter att få träffa både honom och hans mamma och pappa igen. Hoppas det blir snart.
Kram

ime said...

Det känns bra att ha en ledig helg med och återhämta sig på.
Förhoppningsvis så får jag träffa den lilla familjen annandag jul!!
Kram

znogge said...

Så skönt att du känner dig bättre och att du har lite ledig tid. Ännu bättre att få ledighet i samband med julen.

Visst är det härligt att få bilder och filmer på barnbarnet. Nu har vi förmånen att bo så nära varandra men en bild tackar jag aldrig nej till. I går fick vi en fin på lilla S som stod i diskmaskinen :D

Kram och god lördag!

ime said...

Ja jag känner verkligen ett behov av lite ledighet.
Haha 😀 en bild där hon står i diskmaskinen låter spännande!
Kram och detsamma till dig