Wednesday, December 12, 2018

Lite sjuk

Är hemma idag, har fått så ont i ett öra och nu har en förkylning kommit. Jag missade ett glöggmingel igår hos K, vi skulle träffas vi som jobbade ihop i butiken (inte butikschefen!). Men tyvärr fick jag tacka nej. Lite tråkigt. Sen fick jag veta att T också sagt upp sig, hon har fått nytt jobb, ska byta bransch och jobba heltid och dagtid, så glad för hennes skull. På morgonen igår var jag hos veterinären och fick Zeldas päls fixad. Hämtade sen en helt ny katt, hon är så himla liten när all jobbig päls är borta. Märker hur hon springer omkring på ett annat sätt utan tovor som drar och spänner. Lilla Zelda som är över 11 år, hon blir som en kattunge. Kartongen som kom från Ikea står kvar, hon petar själv upp locket och hoppar i och ligger där och myser med locket stängt. Själv ligger jag också mest idag, under en pläd i soffan.

4 comments:

znogge said...

Vilken otur att du blivit sjuk och missade glöggminglet men är man inte bra så är man inte. Så skönt att få hem en nyklippt katt. Vi skulle behöva klippa Miss E men får nöja oss med kamning och bad.

Kram

ime said...

Nej rätt, är man inte bra så är man inte.
Skönt att Miss E går med på kamning och bad.
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Synd att du inte kunde hänga med på glöggmingel. Men när man sjuk så är det bäst att stanna hemma och kurera sig så gott det går.
Zelda mår nog väldigt bra när hon blir av med lite päls. Eller är det kanske en dans av lättnad för att hon slipper ifrån obehaget att bli pälsvårdad ;) Hur som helst så var det säkert välbehövligt och skönt för henne :)
Kram

ime said...

Ja det har varit sängläge hela dagen idag. Tur ändå att det inte är nästa vecka då det är lite mer julförberedelser.
Ja Zelda verkar lycklig över att slippa allt som stramar och spänner.
Kram