Saturday, December 01, 2018

1 december

Första december idag och hjälp vad denna månaden kommer att springa iväg. Ska sätta upp mina ljusstakar idag, räknade ut att det blir nionde julen här i min lägenhet som jag trivs så bra i. Hörde av mina fd kollegor i butiken igår, vi försökte få till en kväll att träffas för lite glögg men det var ju inte det lättaste att få ihop ett datum som passar. Eftersom butiken numera har öppet till 20 måste det bli en kväll då ingen av dom två som är kvar stänger. Sen måste det passa mitt schema så jag inte jobbar till 22 eller har börjat 6.15 för då är jag för trött. Får se om vi lyckas. Sen hörde L av sig om vi skulle försöka då ihop en lördag att tillsammans åka till Malmö eller Köpenhamn, finns ju en jättefin julmarknad på Tivoli. Där var vi några stycken som kunde samma helg, får se om det blir av, hade ju varit roligt.
Imorgon ska jag gå in fyra timmar extra mitt på dagen, man släpper bokningar av jultider nu så det kommer nog att bli mycket. När jag kommer hem så går jag kanske på lite julmarknad här i stan.

4 comments:

Ingrid said...

Jag håller tummarna för att det ska gå att ordna så att allt det där blir av. Du kan behöva koppla av genom att ha kul.
Kram

ime said...

Ja det är sant, man behöver ha lite kul emellanåt 😀
Kram

znogge said...

Tivolis julmarknad är så fin och verkligen värd ett besök. Hela Köpenhamn brukar vara extra vackert i jultider så hoppas ni kommer iväg.

Kram och ha en bra första advent!

ime said...

Ja jag är jättesugen på Köpenhamn!
Kram och detsamma till dig!