Monday, April 13, 2020

När ska det här gå över?

Man bara längtar tills det här är över, men det kommer nog ta tid. Om jag är ledig flera dagar och inte har något speciellt inplanerat brukar jag ju ta mig någonstans, ta tåget till Malmö t ex, äta något och strosa runt lite. Men det känns inte bra att planera något sådant. Tänker framåt till sommaren, får kanske bli en semester enbart på balkongen. Det är ingen idé att tänka så långt framåt, förstår att det egentligen är ett litet bekymmer. Huvudsaken är att människor inte blir sjuka. Jag blev glad av ett meddelande från vår Messenger-grupp, vi fyra damer från tidningstiden som håller kontakten. I hade tänkt föreslå att vi skulle åka på konstrunda i påsk men det gick ju inte. Vi får försöka träffas i sommar eller höst.
Nu är det en ny jobbvecka. Fast en dag kortare.

4 comments:

Znogge said...

Ja, nu får man skjuta det mesta på framtiden helt enkelt. Semestern lär tillbringas i Sverige för jag räknar inte med att vår resa blir av. Tror inte ens att jag hade velat åka.

Kram och god kväll!

ime said...

Nej utomlands tror jag inte heller på, frågan är hur mycket man kan åka inom Sverige.
Kram och detsamma till dig

ibod11 - Ingrid said...

Tyvärr dröjer det nog ganska länge innan vi kan börja röra oss som vi vill även inom landet. Vi får plocka fram tålamodet och göra det bästa av det. Tänk om alla kunde få testa om vi är immuna för då skulle alla som är det kunna återgå till ett nästan normalt liv. Men de testerna verkar inte bli tillgängliga för alla än på länge.
Kram

ime said...

Ja man får nog tyvärr räkna med att detta håller på länge till. Dante har lärt sig säga mormor. Fat det låter mer som Bobbo, men det är mig han menar. Vi har skypat flera gånger senaste tiden, men jag vet inte alls när jag får träffa honom nästa gång.
Kram