Wednesday, April 08, 2020

Snart ledig

Vi har ganska roligt på jobbet, vi skrattar mycket. Det behövs i dessa tider. Nu är det bara en dag kvar av denna veckan och sen fyra lediga dagar. Ska bli skönt att vara ledig men jag hade sett fram emot det mer om jag haft något inplanerat någon dag. Känns lite trist att bara vara hemma och inte ta sig någonstans. Men nu är det på det sättet och inte mycket man kan ändra på. Jag ska göra ett besök på mina föräldrars grav, det är min bror som sköter den detta året men jag kan ju sätta lite blommor i en vas.
I måndags fick jag min femte akupunkturbehandling. Jag läste någonstans att just vid femte behandlingen börjar det märkas mest. Jag var extremt trött efteråt, la mig jättetidigt, kunde helt enkelt inte hålla ögonen öppna. Jag har nog tänkt ta 12 behandlingar sammanlagt.
Idag var det en fd kollega till mig på bokningen som sa att dom saknade mig där, det blev jag glad över att höra. Jag kunde inte gärna säga att jag saknar dom, det var inget fel på dom flesta, men jag är ändå så glad att ha fått gå vidare och lycklig över mina arbetstider och nya arbetsuppgifter.

4 comments:

Znogge said...

Kan tänka mig att de saknar dig som alltid ställde upp och fanns på plats. Det märkte säkert alla. Men du gjorde helt rätt val så njut av det. Hoppas att akupunkturen ger fortsatt effekt.

Visst blir det en annorlunda påsk. Vi ska träffas i sommarstugan på påskafton för en promenad och fika utomhus. Det blir lagom.

Kram

ime said...

Vad roligt att ändå kunna träffas för en promenad och fika. En sån här helg blir det uppenbart att man inte har någon släkt nära.
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Visst behöver vi skratta och särskilt när det är känns jobbigt på olika sätt. Det är jättekul att läsa om hur bra du har det på din nya arbetsplats. Samtidigt är det så klart trevligt att höra att man är saknad :)
Hos mig märks det inte att det är påsk. Jag gör ingenting annorlunda och har inte pyntat. Jag har fått ett påskkort av min svärmor och det sitter på kylskåpet men annars är den här helgen som vilka dagar som helst. Jag har inte ens något godis hemma eftersom jag inte förväntar mig några besök av påskkärringar. Ganska skönt faktiskt ;)
Kram

ime said...

Jag tycker det känns lite sorgligt att bara vara hemma ensam hela påsken. Jag behöver inte träffa människor varje dag men något hade jag önskat att jag hade inplanerat. Men bra att du tycker det är skönt ändå.
Kram