Sunday, May 31, 2020

Årets första sommardag

Vilken dag det varit, en riktig sommardag. Jag har hunnit med en del, har pratat med mina barn och med Dante. Jag fick ett paket som innehöll supergod lakrits med jordgubbs- och violsmak och en teckning från Dante, den första jag fått. En sån glädje, tänk att han ritat en teckning till mormor.
Jag har hunnit handla, städa, tvätta, laga mat och gått min kvällsrunda. Däremellan har jag njutit på balkongen.
Nu är det ny arbetsvecka, har räknat ut att jag har fem såna kvar innan semester. Men jag ska försöka njuta av denna härliga sommartid och inte bara längta till semester.

6 comments:

znogge said...

Vilken fin present att få och nog är det något visst med den första teckningen! Morfar här fick en av lilla S på sin födelsedag och mästerverket hänger så klart på kylen!

Kram och god måndagskväll!

Eva i Dalarna said...

Ja tänk vad underbart med teckningar från barnbarn, bästa presenten!
Jag har 10 veckor till semestern, har sen semester i år och tog extra sen, eftersom vi skulle till Gran Canaria i augusti. Det blir såklart inte av nu. Men det blir nog bra ändå, 11 augusti går jag på 5 veckors ledighet, och det känns nästan lyxigt att inte ha några planer nu...

Ingrid said...

Första teckningen från barnbarnet- vilken lycka �� Det kommer nog många fler vartefter. Skönt med lite sommarkänsla. Jag hoppas att det fortsätter så hos dog. Hemma hos mig blir det svalare lagom till jag kommer hem.

ime said...

Znogge: ja det är så roligt att få en teckning, det konstiga är att det inte känns så länge sen man gav bort teckningar som ens egna barn gjorde.
Kram

ime said...

Eva: det kommer att gå fort till din semester och det gäller att njuta av sommardagarna innan dess.
Kram

ime said...

Ingrid: just nu regnar det faktiskt, ska komma lite åskskurar efter några väldigt varma dagar.
Kram