Friday, May 22, 2020

Härlig lunch ute

Idag blev jag upphämtad av E och så körde vi till ett jättehärligt ställe som heter Harastorps Gästabud. Det ligger himmelskt vackert i naturen med grusvägar och ljusgröna träd och blommande växter runtomkring. Jag blev bjuden på fetaostfyllda lammfärsbiffar och rabarberpaj med kaffe efteråt. Det smakade ljuvligt gott och vi satt ute. Riktigt härlig dag.
Jag vet inte om jag har någon infektion på gång för jag är så ovanligt trött. Räcker att jag lägger mig i soffan för att koppla av så somnar jag. Jag har varit duktig med att ut och gå varje kväll men ikväll orkar jag inte. Känner lite antydan till ont i halsen och så har jag blåsor i munnen. Tur jag inte planerat mer i helgen utan kan ta det lugnt bara.

6 comments:

Znogge said...

Så härligt att komma ut och äta och njuta av god mat. Tråkigt att du inte känner dig helt bra men bra i alla fall att inget är inplanerat utan att helgen kan bli vilsam.

Kram och krya på!

ime said...

Tack - jag tar det lugnt och försöker vila mig i form.
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Det låter som en underbar dag med allt som behövs för att känna lycka :D Men det är trist att du känner dig påverkad av något som du kanske misstänker är corona. Kanske hinner det försvinna över helgen men annars kanske du måste kontakta arbetsgivaren och meddela att du stannar hemma. Det är svårt när man är van att arbeta trots att man inte mår helt bra. Just därför kanske det känns bra att arbetsgivaren får ta beslutet. Hoppas att det går över snabbt.
Stor kryakram.

ime said...

Nej jag tror inte jag har corona, jag känner mig bättre redan idag. Har varit ute på min kvällspromenad och känner mig pigg!
Kram

Från Glam till Damm said...

Vad trevligt det låter! Jag saknar dock att du lägger ut bilder på din blogg som du gjorde förr.
Varför har du inga bilder här längre? Alla får förstås göra som de vill men det skulle vara så trevlig att få se alla mysiga platser du beskriver.

Ha en fin söndag!

Kram, Anneli

ime said...

Jag har gått över till att blogga från min läsplatta och har problem med att föra över bilder. Men du kan se bilder därifrån på instagram!
Kram