Thursday, May 07, 2020

Torsdag

Jag har lite bloggtorka, det händer inte så mycket. Man går upp tidigt och jobbar dag efter dag. Händer inte mycket på helger heller. Nu har jag fått nio akupunkturbehandlingar och det börjar gå mot sitt slut. Tycker huvudvärken blivit bättre, den där molande jag hade nästan varje dag. Men tyvärr har inte migränanfallen minskat. Hoppas dom avtar, annars får jag kontakta läkaren om jag kan få prova förebyggande medicin.
Denna veckan har jag beredskap, jag fick behålla det uppdraget trots att jag bytt avdelning. Det ger lite extra lön och det är ju inte fel. I natt ringde det, då hade dom problem att schemalägga resor och jag fick prata in en lavinfras som kom i luren när folk ringer. Gå upp mitt i natten och leta upp instruktioner för det känns ju lite knepigt, men det gick bra och jag lyckades somna om.
Imorgon är det fredag, man vill bara stanna tiden och njuta av allt vackert i naturen samtidigt som man bara vill att tiden ska gå så det här corona-eländet går över.

4 comments:

Znogge said...

Precis så känner jag också! Den underbara våren går på tok för fort men samtidigt så vill jag att tiden ska gå så att det här går över.

Skönt att den molande huvudvärken lagt sig men det är ju migränen som är jobbigast tycker jag. Det låter som ett bra alternativ att kunna ta en medicin förebyggande.

Hoppas att du får en fin helg utan migränansfall.

Kram

ime said...

Ja det är lite dubbla känslor nu.
Ja migränanfallen är jobbigast. Jag har trott flera gånger att det ska vara över, men nej. Det tar på min energi.
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Ibland har man bloggtorka men du hittar ändå något att skriva om. Så brukar det vara när man väl sätter sig och börjar skriva :D
Skönt att du kunde lösa problemet på jobbet men det är aldrig roligt att bli väckt och tvungen att tänka efter.
Det är synd att migränen inte ger med sig men kanske är det så att du behöver någon förebyggande medicin. Jag kan så lite om migrän och tack och lov för det. Ändå hade både min man och en av döttrarna problem med det. Nu verkar dotterns migrän i alla fall ha försvunnit och det är väldigt skönt.
Kram

ime said...

Nej det är lite läskigt när det ringer på natten, men det gick bra i alla fall.
Läkaren har sagt att det kan vara svårt med förebyggande medicin eftersom mina problem är en blandning av nackont, spänningshuvudvärk och migrän. Jag hoppas de ger med sig av sig självt.
Kram