Friday, May 15, 2020

Sölvesborg idag

Jag tog tåget till mitt älskade Sölvesborg idag, jag blir alltid så glad när jag går av vid stationen som ligger så fint direkt vid havet. Jag fikade på Ritz såklart. Där var gott om folk men dom är noga med att man ska hålla avstånd. Sen gick jag lite i dom fina butikerna som finns. Köpte två plädar i bomull som jag ska ha i mina fåtöljer. Tyvärr har katterna, eller mest Tilda, vässat klorna på fåtöljerna så dom är inte så snygga. Jag köpte nya när jag flyttade in i lägenheten och det är fina fåtöljer som inte var billiga. Det går att ta av klädseln så kanske kan jag få ny klädsel uppsydd, men det får i så fall bli när jag inte har katterna längre. Sen köpte jag en lite större dahlia som jag har satt balkongen. Har inte haft den blomman förut men den är jättefin.
Idag har lilla S namnsdag, jag skickade en blomstercheck och så skickade jag en t-shirt till Dante med en giraff på. S hade berättat för honom när hon hämtade honom på förskolan att det fanns en present hemma från mig och då sa han "bilar" direkt. Sen filmade hon honom när han öppnade paketet och han trodde det var bilar hela tiden trots att paketet var mjukt. Men han tyckte nog t-shirten var fin ändå, pappa hjälpte honom att ta på den. Man blir ju helt varm i hjärtat av att se honom, han pratar mycket också. Han är så himla gullig.

6 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Vilken fin dag du fick i ditt Sölvesborg. Jag har förstått förut att du trivs med att gå där och titta i butikerna, kanske köpa något och fika på Ritz. En dag som blir precis som du önskar :D Jag tror säkert att Dante blev glad för presenten trots att det inte var bilar :)
Kram

ime said...

Ja det är så fint i Sölvesborg och så mysiga små butiker, inga tomma lokaler där inte.
Dante blev glad för t-shirten!
Kram

Znogge said...

Vilken härlig dag i Sölvesborg! Lite shopping och god fika ger liksom den där guldkanten åt dagen. Dante blev säkert glad trots att det inte var bilar på T-shirten men nu vet du vad som gäller ;-)

Lilla S klänning var gul men den fanns även i rosa. Själv tycker jag mycket om just den färgen men med att lilla S passion är gult så jag fick offra mig ;-)

Kram och ha en fin lördag!

ime said...

Ja det behövs inte mer än ett besök i den lilla staden vid vattnet för att jag ska känna mig glad.
Gult är också fint, det roliga är ju när barnen hittar något dom tycker extra mycket om.
Kram och detsamma till dig

Från Glam till Damm said...

Hej Marie,

Det låter som en väldigt mysig dag. Sölvesborg är så fint och jag har ju också fikat på Ritz vid torget där många gånger. Vi får se om det blir en liten tur till lilla familjen där nere i Djupekås i sommar.

Ha en fin söndag och tack för din kommentar i min blogg.

Kram, Anneli

ime said...

Javisst är Sölvesborg fint! Hoppas ni kan komma ner i sommar!
Kram och fin söndag till dig också!