Sunday, January 10, 2021

Snart vår?

 

Jag fick lite lust att kolla in vårmodet, så jag googlade och fick lite tips. Det ska vara vita klänningar i vår och gärna väst till,  det kommer att vara mycket shorts och kostymer i pastellfärger. Kändes väl härligt. Sen väljer man själv om det är något man vill plocka upp. Fortsätter hemmaarbetet, vilket allt tyder på, så blir det nog myskläder i fortsättningen för många. För egen del vet jag fortfarande inte hur/när jag ska jobba hemifrån, vi skulle haft möte i fredags men jag vaknade med migränkänning och fick stanna hemma. Jag blev inte så sjuk utan kunde med hjälp av mediciner sova bort det, men jag sover ett helt dygn och efteråt är jag påverkad av medicinen, trött och darrig i kroppen. Det var ganska länge sen jag hade migrän så jag hoppas det var en engångsföreteelse.

Nu börjar dom berömda oxveckorna, enligt Wikipedia är det veckorna från trettonhelgen fram till påsk, tunga veckor. Påsk har alltid för mig inneburit en antydan om vår och jag hoppas det blir så i år också. Bara ljuset är värt hur mycket som helst. Det här mörkret tycker jag bara blir jobbigare för varje år.

4 comments:

Znogge said...

Så skönt att du kunde sova bort migränen som jag tycker ska hålla sig borta fortsättningsvis.
Ja, nu är det många och långa veckor men själv ser jag vecka 8 som ett litet andningshål.

Kram och ha en fin söndag!

ime said...

Ja ni har vecka 8 som ett andningshål, kanske får jag ta lite semesterdagar under oxveckorna så man står ut.
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Jag är nog en av de minst modemedvetna personer som finns ;) Jag brukar skämta om att när något har varit modernt minst två år börjar jag tycka att det är fint. Men nu för tiden tror jag att det är ok att ha sin egen stil. Det tröstar jag mig med i alla fall :D
Men vad trist att migränen plågar dig igen. Jag hoppas också att det var ett enstaka anfall och att det inte blir fler. Hoppas att du orkar kämpa dig igenom de här jobbiga veckorna. Snart kanske ljuset kan börja få dig att känna dig lite piggare.
Kram

ime said...

Det har ju alltid varit ett intresse för mig att ha lite koll på mode och färger, däremot följer jag inte det slaviskt. Vårkläder betyder ju så mycket, bara att få se lite roligare färger gör mycket för måendet.
Ja jag hoppas det var ett tillfälligt bakslag och att migränen håller sig borta.
Kram