Saturday, January 30, 2021

En sväng på stan

 Var på stan idag vid lunchtid, hade en del ärenden. Var på Specsavers,  en såndär "kudde" på glasögonen hade trillat av. Där var det noggrant  man fick bara gå in ett steg i butiken sen var där ett band så man inte kom längre. Då kom en personal med visir fram, jag var tvungen att använda deras handsprit för att komma in och när jag var klar fick dom dra från bandet så jag kom ut igen. Sen handlade jag en bodylotion på rea från Bodyshop, det var 50% på allt på Twilfit så jag köpte lite trosor. Jag hämtade också ett paket från Lyko, jag är ju en riktig hudvårdnörd så jag hade beställt små produkter från Filorga. Tycker det är roligt att testa nya märken. Det slog mig när jag var på stan att många äter på restaurang eller är på fik. Jag har faktiskt inte gjort det på många månader, inte sen coronasmittan ökade så mycket här i Skåne. Jag klandrar inte någon, håller man avstånd så kanske det går bra. Det är kanske bra att folk vågar annars hade väl dom flesta fått slå igen.

4 comments:

Znogge said...

Ärligt talat så tror jag det är klokt att avstå fik och restauranger. Smittan är ju även luftburen så jag undviker den sortens mingel. Sedan kan jag sakna att åka till stan och småstrosa i affärer. Förhoppningsvis så känns det lättare när våren närmar sig och det blir varmare.

Kram och god söndag!

ime said...

Ja jag tycker också det känns bäst att avstå fik och liknande. Jag gör bara dom ärendena jag känner är nödvändiga. Igår blev jag dock lite lockad av erbjudandena jag såg när jag gick förbi, men det var nästan inga människor i de butikerna. Hoppas verkligen att det lättar snart.
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Jag instämmer med dig och Znogge om att det känns bäst att avstå från besök i restauranger och caféer. Men det finns alltid en annan synvinkel och det är klart att de som driver dessa ställen blir glada för att det kommer besökare.
Vad bra att de var så noga hos specsavers. Lite bökigare blir det men det ställer nog de flesta upp på för att få känna sig lite tryggare.
Kram

ime said...

Ja det kändes bra att dom var så noggranna på Specsavers, speciellt för personalens del som annars är utsatta. Jag hade egentligen tänkt titta på lite bågar men det gick så snabbt att personalen följde mig ut så det får vara till en annan gång.
Kram