Monday, February 21, 2022

Sjuk igen

 Jag har blivit sjuk igen. I fredags fick jag logga ur vid halv två, hade sån jobbig huvudvärk. Tog alvedon och sov ett par timmar. Jag kände mig yr också som när jag  har migrän. På natten kräktes jag och kände mig febrig. Sen sov jag till söndag morgon. Nu känner jag mig förkyld. Konstiga symptom. Har aldrig varit så här mycket sjuk, inte sen barnen var små och man åkte på allting. Tänker på detta att man jobbar hemifrån en del och inte träffar några människor, träffar man sen några verkar man inte ha någon motståndskraft alls. Igår hade jag sån tur, I min kusin ringde. Hon skulle hälsa på sin mamma och hade tänkt föreslå att vi skulle träffas, det gick ju inte. Men hon skulle handla lite till sin mamma och passade på att handla till mig också. Så snällt. Sen köpte hon ett fång gula tulpaner åt mig.

6 comments:

Znogge said...

Men vilken otur att du är sjuk igen. Det var ju inte så länge sedan som du var dålig. Hoppas att det är snabbt övergående i alla fall.

Kram och krya på!

ime said...

Ja jag hoppas det snabbt går över.
Tack och kram

ibod11 - Ingrid said...

Men, vad hopplöst att du aldrig kan få vara riktigt frisk. Jag känner verkligen med dig. Tur ändå att du fick hjälp med att handla och jag hoppas att du klarar dig nu. Jag hoppas så klart också att du ska krya på dig snabbt. Så här kan det ju inte fortsätta.
Kryakram

ime said...

Ja nu vill jag inte vara sjuk mer, tredje gången på några månader.
Tack och kram

Från Glam till Damm said...

Men fy så jobbigt. Krya på dig!

Många blir så sjuka just nu i olika symptom. Bara att hålla i och hålla ut.

Varm kram,

Anneli

ime said...

Tack. Ja det är många sjukor som går, jag hoppas jag kommer att hålla mig frisk nu resten av året.
Kram