Thursday, February 10, 2022

Torsdag

 


Det är inga roliga tider, jag bara jobbar och mår inte superbra. Hostan har blivit lite bättre men jag är så trött. Såg att de lagt till att testresultatet bara är preliminärt på de covidhemtesten jag gjort. Så jag tror det är covid jag haft. Hoppas på bättring snart så jag orkar göra något roligt på helgen, nu går helgerna bara åt till att vila upp mig. Ska kanske köpa en fet bukett blommor till mig själv så jag blir lite gladare.

6 comments:

Znogge said...

Det kan mycket väl vara Covid som du har haft ja. Även om man testar dig kan man inte lita på det till 100%. Ett av tre hemmatester (antigentester) visar dessutom fel. Hoppas du får krafterna åter för visst vill man vara pigg och orka. Självklart ska du unna dig en rejäl bukett!

Kram

ime said...

Ja det är så tråkigt när man känner att det enda man orkar är att jobba. Jag är rätt bra på att unna mig sånt jag blir glad av, som blommor t ex.
Kram

Eva i Dalarna said...

Ja egentligen spelar det ju ingen roll vad du hade, nu är det ju bara att gå mot ett ordentligt tillfrisknande. De flesta blir ju faktiskt helt friska även från covid, fastän det kan ta lite tid. Skönt är väl att veta att du inte smittar nån längre i alla fall då, kan jag tänka mig, när du nu jobbar.
Du skulle tagit ett pcrtest direkt du blev sjuk, då hade du vetat.
Men vila och ta det lugnt så blir du säkert bra snart!

ime said...

Nej det spelar egentligen ingen roll vad jag haft. Tyvärr var jag för dålig för att ta pcr-test, jag har en bit att gå till bilpoolen jag är med i, hade hög feber och orkade inte. Men jag tror också jag är pigg snart!

ibod11 - Ingrid said...

Det är nog troligt att det var covid du hade och den kan ju dröja sig kvar. Men fy, vad trist att du inte orkar mer än att jobba och jag tycker verkligen att du förtjänar lite glädje. En stor bukett med vackra blommor är nog en bra idé.
Kram

ime said...

Ja skönt att ni håller med mig och tycker jag är värd en blombukett ☺
Kram