Monday, April 18, 2022

Påsken 2022




 Nu är jag hemma igen efter några härliga dagar i Stockholm. Det enda jag inte hunnit med är en runda på stan, det saknar jag lite. Jag hann bara in på Åhléns city och en snabb runda på Illums bolighus innan jag fick ta tunnelbanan till Sundbyberg och möta S som varit och klippt sig. Hon hade kört bil dit så vi åkte hem tll deras nya hus som jag inte sett innan. Det var jättefint, alldeles lagom och en liten trädgård till. Jag trodde Dante skulle vara lite blyg men han kom som ett skott när jag dök upp. En sån underbar, klok, rolig, full av bus liten 3-åring han är. Jag är helt förundrad över hans ordförråd, kan nästan alla bokstäver och räknar gör han också!
 
På långfredagen åkte vi till Skansen, det var fantastiskt väder och Dante åkte alla små karuseller många gånger och vi tittade på djuren och alla fina byggnader. Det är verkligen ett underbart ställe att vara på. Dantes farmor och faster dök också upp och det var jättetrevligt att få träffa dom.

                                                  



Jag hade ett önskemål om utflyktsställe och det var Ulriksdal slottsträdgård och dit åkte vi på påskafton. Det var ännu bättre väder, riktigt varmt. Där är så fantastiskt fint med alla växter och blommor. Vi lunchade där och Dante hade sin springcykel med så han kunde använda den när vi sen tog en promenad i själva parken.

Ja härliga dagar då jag kunnat fylla på må-bra-kontot och som tur är har jag en ledig dag idag så jag kan städa och tvätta innan jobbveckan börjar igen. Men denna påsken har varit den härligaste jag upplevt på länge.

4 comments:

znogge said...

Så roligt för dig att du äntligen kom iväg till Stockholm och den lilla familjen. Förstår att du kunnat njuta av härliga dagar tillsammans med nära och kära. Det betyder verkligen mycket.

Kram och god annandag påsk!

ime said...

Ja det var verkligen härligt att komma iväg och få träffa alla.
Kram och detsamma till dig!

ibod11 - Ingrid said...

Vad roligt att läsa om dina härliga dagar med Dante och hans familj. Äntligen kom du dit och de bästa väderförutsättningarna gjorde hela vistelsen ännu ett snäpp bättre :D Vad skönt att få tanka så mycket energi och må-bra-känslor. Hoppas de känslorna stannar kvar länge.
Kram

ime said...

Ja förutom att få massa lyckokänslor av att träffa Dante så har jag varit ute och rört på mig mycket. Det ska jag försöka fortsätta med, det mår man bra av.
Kram