Saturday, April 30, 2022

Lördag

 


Idag fick det bli en tur till Sölvesborg. Jag och E gick på Ritz såklart, det har blivit ett oerhört populärt ställe. Jag brukar ta tåget så jag är där vid 11 och när vi satt och fikade var det kö ända ut ur lokalen. Vi strosade runt lite men mest på Smaralda, E köpte en jättesnygg klänning och jag hade sett ett par linnebyxor på Instagram som jag tänkte kolla närmare på. Men dom var alldeles för vida, jag kan tycka det är snyggt på andra men jag är inte så lång och jag kände att jag inte kommer att trivas i det. Blev en blus istället. Hann gå en liten runda på stan här hemma med. Lite festligheter här. Var inne och kollade på den nya secondhandbutiken som öppnar idag där jag lämnat in en del kläder. Nja, hade nog förväntat mig mer, men det handlar förstås om vad folk lämnar in.

6 comments:

Hannas krypin said...

Kul med fika och shopping. Jag älskar vida byxor, tycker det är så himla fint.

ime said...

Ja det är fint, men jag är för kort i rocken ☺

ibod11 - Ingrid said...

Vilken tur att ni kom till Ritz innan den värsta rusningen. Jag tror inte att jag skulle ha velat köa för att komma in och fika men kanske är det värt att vänta på.
Kul att ni båda hittade något fint att köpa. Man ska trivas och känna att plaggen sitter bra och snyggt och när inte byxorna passade så bra som du önskade så var nog en blus ett bättre alternativ.
Kram

ime said...

Jag har faktiskt köat för att få komma in på Ritz, det var under pandemin när det var begränsningar på antalet gäster.
Ja hade jag köpt dom byxorna hade det blivit några jag bara haft på mig hemma och det var inte meningen.
Kram

znogge said...

Vilken bra och trevlig dag det blev. Vida linnebyxor tycker jag är supersnyggt. Själv har jag inte så långa ben så tyvärr tycker jag mest att jag ser bred ut. Det gäller att man trivs i plagget för annars hänger det bara kvar i garderoben.

Kram och god söndag!

ime said...

Javisst är det snyggt med vida linnebyxor, men jag tycker som du, är man inte så lång blir det så konstig proportion.
Kram och detsamma till dig!