Thursday, January 24, 2019

Fem dagars ledighet

Så nu har jag gått på min fem dagars ledighet. Skönt. Var lite irritationsmoment igår på jobbet. Jag blev ju utsedd av min chef att representera avdelningen på det här Arbetsmiljörådet. Jag har ju aldrig haft några problem med att säga min åsikt även om det innebär kritik, har alltid varit orädd och har något slags rättvisepatos i mig så när det kommer i mina ögon dumma förslag så säger jag min åsikt. Och nu tycker jag att de har dumma förslag för sig. Känns ibland som vi blir behandlade som små barn. Nog om detta, nu ska jag vara ledig. Har lite att fixa med idag och imorgon tar jag tåget till Stockholm. Mina barn fyllde år i tisdags, S 28 och J 30!!!! Kan inte fatta att jag har så stora barn. Ändå är det det minsta barnet jag längtar mest efter!!

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Det är kanske för att du säger din mening som din chef valde ut dig att delta. Ett gäng med ja-sägare är ju inte så konstruktivt. Bra gjort och jag hoppas att du blev lyssnad på.
Jättehärligt att du ska få träffa några av de du längtar mest efter. Jag antar att det minsta barnet är ditt barnbarn. Njut och kramas massor så att du fyller på alla depåer, både energi- och lyckodepåer :D
Kram

ime said...

Nja jag tror inte min chef valde mig pga det, hon hade inte lärt känna mig vid det tillfället. Nu är det en hel del som protesterat mot deras senaste påhitt, är rädd för att det kan gå prestige i det hela. Vi får se vad som händer.
Ja, det är mitt barnbarn jag längtar mest efter!
Kram

Znogge said...

Jag tycker att det är väldigt viktigt att man framför sina åsikter på ett rakt och tydligt sätt även om det är motsatt vad ledningen tycker. Hoppas att du har det riktigt härligt i Stockholm tillsammans med såväl stora som små barn <3 I eftermiddag ska vi hem till lilla S en kort stund och det ser jag fram emot.

Kram och njut av ledigheten!

ime said...

Ja då tycker vi likadant, har tyvärr upptäckt en del saker som inte känns riktigt bra.
Jag har haft en underbar helg i Stockholm!
Kram