Friday, January 18, 2019

Smått kaotisk dag

Kaosartad dag igår på jobbet, ett stort bolag har gått i konkurs så det blev helt enkelt svårt att få fram bilar. Jag gick in och jobbade två timmar tidigare så det blev ett 10-timmarspass och då är man rejält trött när man går hem. De flesta kunder är förstående när sånt här händer, men det finns ju alltid dom som bara kräver. Det är extremt skönt att det är fredag idag. Har en tom helg framför mig. Har tänkt hälsa på i butiken eftersom T slutar snart, hon är jätteglad att ha fått annat jobb. Butikschefen som började i höstas har också sagt upp sig och det bekräftar mina misstankar, flytten ut till köpcentret utanför stan har inte varit lyckosam. Det var roligt att den tiden jag jobbade där var den tiden butiken gick som bäst. Läget är jätteviktigt och eftersom vår kundgrupp är i den mer mogna åldern har dom kunderna inte följt med från stan. Det är mina slutsatser i alla fall.

4 comments:

znogge said...

Med tanke på hur jobbig dagen blev är det skönt med en helg! Jag tror att du har helt rätt när det gäller butikens läge. Kunderna valde helt enkelt inte att följa med. Lite synd men så kan det bli.

Kram

ime said...

Ja det är jättesynd, vi hade ofta damer som var på stan, kanske ett läkar- eller tandläkarbesök och så kom dom in till oss och handlade. Nu tror jag dom går till andra butiker.
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Tur att de flesta som ringer är förstående. Jag tänkte på dig när jag ringde sjukresor i tisdags för beställning till måndag. Jag var kanske lite extra trevlig eftersom jag vet att det kommer en del mindre trevliga samtal :)
Trist att butiken flyttade utan att göra en liten kundundersökning. Kanske hade det blivit annorlunda om kunderna hade fått säga sitt. Det hade ju räckt med en enkel fråga när de kom till kassan.
Kram

ime said...

Något säger mig att du alltid är trevlig vid kontakt med andra människor, även när du beställer sjukresor ☺
Beslut att flytta butiken tas ju högt upp av ledningen, de bedömer var det kommer att vara mest handel och människor i farten. Det är så svårt att svara på var det är bäst att finnas, på lång sikt kanske flytten lönar sig. Det är ju en stor omställning för all handel idag med konkurrens från Internet också.
Kram