Wednesday, January 16, 2019

Husdrömmar

Igår började det snöa under dagen och det var jag inte alls beredd på. Jag hade ett par halvhöga boots på mig som inte alls passar att gå i snö med så jag kände mig som 90 år när jag stapplade och halkade hem stel som en pinne. Idag är all snö borta igen, så skönt. För min del får det gärna bli en helt snöfri vinter.
Det här programmet Husdrömmar är tillbaka. Ser ni på det? Det är ett av mina favoritprogram och jag gillar arkitekten Gert Wingårdh. Det är så fascinerande att se människor förverkliga drömmen om sitt hus, spektakulära hus som är helt fantastiska. Förutom att få se hur husen växer fram är jag också fängslad av parens och familjernas relationer. Det är ett så ovanligt samspel mellan dom. Ovanligt i mina ögon och allt verkar så fantastiskt i deras relation. Jag förstår ju att man framför kameran såklart visar hur bra allt är men att det kanske inte hela tiden är så. Kanske är det relationerna som fascinerar mig mest och att det här med husen bara är en extra bonus? Det där samspelet och att man har samma drömmar som man vill förverkliga. Det har ju inte lyckats alltid får jag väl tillägga. En del par har gått isär och drömmarna har inte slagit in.
Idag är jag ledig, har lite ärenden på stan och lite att fixa med hemma. Jobbar sen torsdag och fredag, nästa vecka måndag-onsdag och sen har jag min minisemester på fem dagar. Hoppas nu jag håller mig frisk så det inte blir som i julas när jag var sjuk mina lediga dagar.

4 comments:

znogge said...

Jag har aldrig sett programmet men borde kanske ge det en chans! Så skönt för dig att det väntar fem lediga dagar. Denna gång så får du hålla dig frisk och pigg!

Kram

ime said...

Jag rekommenderar verkligen programmet!
Ja ska verkligen försöka hålla mig frisk så jag får träffa min lille älskling ❤
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Jag tittade på det programmet ibland under perioden då jag inte orkade så mycket annat. Jag gillade det också. Jag tittade även på andra husletarprogram och i mitt fall är det nog mest husen som är roliga att se. Människorna blir inte riktigt verkliga för mig. Kanske för att, som du skriver, de anstränger sig framför kameran. Men jag kan ändå förstå att det kan vara kul att föreställa sig hur de har det :)
Jag håller alla tummar för att du ska vara frisk kommande ledighet :D
Kram

ime said...

Ja men visst är det kul att se husen. Sen är ju människorna av en speciell sort, dom har väldigt mycket kapital.
Tack ☺ ska försöka hålla mig frisk.
Kram