Sunday, July 10, 2011


Det var nån som hade en fest igår på vår gård, tack och lov inte på grillplatsen som är jättenära mitt sovrumsfönster utan lite längre bort, där är en sån fin typ pergola med rosor och ett litet vattenspel, där hade dom dukat upp och hade hög musik på. Jag är ju ingen som är uppe halva natten och speciellt inte när jag ska jobba dagen efter men jag lyckades somna ändå. J dök upp nån gång när jag hade somnat, han hade varit på fest hos sin pappa, jag lyckades somna om ändå efter några korta ord med honom. Samtidigt pågår Kristianstadsdagarna så det är mycket folk i omlopp, jag längtar nästan efter att få bo avskilt för det är sånt liv hela tiden, det var inte bättre när jag bodde i huset, grannarna hade ofta fest. Ja, idag hoppas jag på att det blir mer att göra på jobbet.

2 comments:

Renée said...

Fy så jobbigt... Jag blir totalt galen på folk som inte visar hänsyn. Vi har ju problem med en kille som spelar järnet, han har högtalare som skulle kunna stanna ens hjärta alltså! Hoppas du mår någorlunda bra även att du blev störd, ha det bäst KRAM!

ime said...

Jag har en förmåga att kunna sova trots allt, även om man vaknar till emellanåt. Detta var en planerad fest med tillstånd av ordföranden i bostadsrättsföreningen, hon var så snäll tjejen och hade satt upp lappar att om man blev störd skulle man bara säga till.... men man vill ju inte upplevas som en gnälltant.
Kram