Friday, July 08, 2011


Igårkväll hördes det ovanliga jamanden från Tilda. Jag var tvungen att kolla efter, man har ju lärt sej hur katterna brukar låta och det här kände jag inte igen alls. Tilda satt i hallen och när hon blev tyst hörde jag hur en annan katt svarade på hennes jamanden, sen höll dom på, först Tilda och sen den andra katten. Det lät precis som dom berättade saker för varandra, "här är så tråkigt hos mej, ingen är hemma" "men hos mej är det två katter till, men den ena löper och den andra jagar mej så det är inget kul alls".... så tror jag det lät.
Idag jobb igen för fullt, har varit mycket meck känns det som... många samtal som varit krångliga och som krävt återkoppling och massa frågande från min sida. Så kan det vara. Jobbar nu både lördag och söndag också, första gången jag jobbar helg. Ska bli intressant att se hur det är, kan bli lugnt enligt dom andra.
Har haft så mycket funderingar, vet inte varför jag blir sån ibland. Tänkt på en massa saker som hänt lång tid tillbaka och analyserat fram och bak på allt. Ibland blir jag sån och det är inte alltid roliga saker man tänker på.

No comments: