Thursday, October 24, 2013

Tuff vecka, inte minst för mina fötter. Har fått ett sår på fotryggen, mina fötter svullnar under dagen och jag hade boots på mig som var för trånga, kliade lite en natt och nu har jag ett stort sår som är svullet så jag kan inte ha något på foten som trycker. Har fått plocka fram ballerinaskor igen, tur det är så varmt ute.
Fick äran att ta hand om A, nya tjejen, och lära henne lite. Min chef sa att jag var lugn och metodisk, vilken komplimang. En del är så lätt uppstressade, jag fattar inte det riktigt. Det blir ju inte bättre för att man stirrar och är irriterad.
Igår när jag åkte till jobbet kom V som jag jobbade ihop med i Hässleholm och satte sig jämte mig. Tyvärr satt vi i tyst vagn för jag hade så mycket jag ville fråga henne om, vi började lite smått att prata, jag viskade.. men fick sura blickar och jag VET. Man får inte prata i tyst vagn, jag blir ju lika sur jag när några andra gör det. Men det var jätteroligt att träffa henne, hon tyckte jag skulle hoppa av i Hässleholm och hälsa på. Jag ska hälsa på när det lugnat sig lite och jag inte jobbar så här mycket, för som det är nu skulle klockan vara typ nio om jag skulle hoppa av och då har dom knappast öppet.
Nu två dagar kvar innan lite kul i helgen!

2 comments:

Anonymous said...

Ha ha! Här kände jag INTE igen mig :) Jag blir superlätt stressad. Något bättre har det blivit med åren, men ändå. Kan bli jobbigt ibland.
Ha det gott!
Marie

ime said...

Det händer att jag också blir stressad, men kanske är det mest inre stress. Försöker behålla lugnet så mycket jag kan.
Ha det gott du också!