Saturday, April 22, 2017

Lördag

Har precis pratat med J i Japan. Var ett tag sen, känns så konstigt när man inte haft kontakt på ett tag, man bär liksom barnen med sig även när dom är vuxna. Han jobbar mycket, liksom lilla S gör. Företaget han jobbar på har bokslut och ska ha presskonferens i Osaka på tisdag, det är J:s arbetsuppgift att förbereda presskonferenser. Just nu har han ansvar för en kille som är trainee. För tre år sen var han själv trainee och nu hjälper han andra som börjar jobba. Lite roligt är att detta är J:s första jobb, han har alltså aldrig jobbat i Sverige och undrar mycket över hur företagskulturen är här. Jag blir alltid glad när jag får prata med honom, det kan gå lite tid emellan som han pratar svenska och ibland hoppar det roliga ord ur hans mun. Fast han märker själv att det blir fel.
Var uppe på stan innan, solen skiner men det blåser jättemycket. Lämnade in lite kläder på RE Fashion. Sen var jag på modevisning i vår galleria där vår butik deltar, det såg fint ut.

2 comments:

znogge said...

Så roligt att få prata med J även om det inte blir så ofta. Men man vill liksom veta att allting är bra och så. Så är det bara.

Trevlig lördagskväll!

ime said...

Ja bara få se och höra hans röst så blir jag lycklig 😊
Detsamma till dig!
Kram