Sunday, April 23, 2017

Söndag

Jag gick och handlade lite mat och på hemvägen kom värsta hagelskuren, stora hagel och iskallt är det. Men hallå, det är slutet av april!!! När ska värmen komma?
Inte konstigt att man längtar dit på bilden, mitt stora favoritställe i Stockholm, Rosendahls trädgårdar. Det är så härligt att ta spårvagnen ut på vackra Djurgården och åka till ändhållplatsen och sen gå till Rosendahls. Blev förälskad i det stället första gången jag var där. Det är så härligt, dels så älskar jag blommor av alla slag och man kan fika och äta där. Sitta ute i deras fina trädgårdar. Den första bilden hade jag lyckats ta på mig en klänning med samma mönster som blomsterängen på Rosendahls! Jag har insett att jag är mycket mer lik min mamma än vad jag trott. Hon hade också en stor kärlek till blommor men hon var ju mycket duktigare än jag på att sköta dom, hon hade helt fantastiska rabatter och satsade mycket av sin tid på detta. Nu har jag ju bara balkong men älskar att smycka den med krukor och blommor. Mamma var också otroligt djurintresserad, det är ju jag med. Jag hade ju egentligen velat leva med fler djur, tänk att ha egna små lamm och lite höns, hundar och katter.

4 comments:

Home2tiny said...

Vilken fin bild på dig och jag kan bara hålla med, var är våren???? Här är galet kallt idag och det tokregnar och blåser, brrrr. Felix har funnit sig till rätta och har fått fullt med vänner. Pluggar enligt han själv 11 timmar om dagen, så han sliter men tycker såklart det är roligt. Sen är jag allt lite avis på vädret han har, sommarskönt och han har fått ordentligt med färg.... Tack söta för dina ord hos mig som betyder så mycket, de värmer och gör att jag verkligen vill fortsätta att blogga. Stor varm kram Tina

ime said...

Åh vad roligt att höra att Felix trivs och att han fått vänner så snabbt! Det blir nog vänner för livet när man träffas utomlands och ska träffas så länge!
Vad roligt att du känner att du vill vara kvar i bloggvärlden! Men känn ingen press, skriv när du känner för det!
Kramar

znogge said...

Rosendahls trädgårdar måste jag klämma in vid ett kommande Stockholmsbesök, det inser jag. Låter som en rofylld och trevlig plats. Jag tyckte inte att min mamma och jag var så lika men när åren går så inser man vissa saker...

Kram och ha en fin måndag!

ime said...

Ja missa inte Rosendahls! Sen kan du gå över till Waldemarsudde. Fantastiskt fint och underbar utsikt!
Kram