Thursday, April 06, 2017

Torsdag

Är helt slut ikväll. Vi hade möte redan kl 7 i morse i butiken. Jag kan ju inte somna på kvällen när jag vet att jag måste gå upp tidigt. Tog hur lång tid som helst att somna och sen vaknade jag efter ett par timmar och kunde inte somna om. Låg och tänkte och försökte lösa alla världsproblem. Vad trött man blir på sig själv. Sen skulle jag gå hem efter mötet för att komma tillbaka några timmar senare för att jobba resten av dagen. Kunde inte sova en liten stund då heller. Så jag har varit extremt trött hela dagen och det har varit jättemycket och stressigt. Mötet på morgonen tänker jag inte ägna mycket tankeverksamhet åt. Kan bara konstatera att man aldrig får höra att något är bra, bara gnäll. Konstiga regler och konstiga förmaningar.
Imorgon ska jag sälja prenumerationer i Hässleholm och sen ska jag åka hem och jobba tre timmar i butiken. Inte optimalt, men det behövdes. Ska jobba tre timmar på lördag också, skulle egentligen varit ledig.

2 comments:

znogge said...

Tråkigt med sådana möte. Lär knappast bli konstruktivt eller utvecklande men alla chefer är inte rätt. Hoppas du kan sova ikapp lite framöver.

Kram

ime said...

Känner mig piggare idag!
Kram