Wednesday, April 26, 2017

Onsdag

Det gick bra hos veterinären, jag tog faktiskt taxi dit. Man får inte ha djur i bilpoolens bilar, det tar ca 20 minuter att gå dit men det går ju inte med kattbur. Veterinären tog bort tre tänder, det finns en fjärde som ser ut att kunna utveckla samma sjukdom så vi ska hålla koll på det, två tänder har hon tappat av sig självt. Hon var ju helt groggy när jag kom dit och hämtade henne men svarade när jag pratade med henne. Nu ska hon inte äta på ett par timmar, jag tog fram lite mat för en stund sen, sån här jättegod mat som dom älskar, men hon slickade mest på den. Satt kvar jättelänge, jag fick bära ut Tilda ur köket för hon hade ätit upp allt annars. Nu ska jag ge henne smärtstillande varje dag i sex dagar, hon är verkligen inte lätt att få i medicin men jag hoppas det går. Jag är helt slut, som vanligt kan jag inte sova när jag ska gå upp jättetidigt. Imorgon ska jag sälja prenumerationer.

2 comments:

znogge said...

Så skönt att det gick bra! Det är alltid en anspänning och oro när djuren ska genomgå någon behandling. Tack och lov så slukar Miss E allt så det är inga problem att ge henne tabletter när det behövs.

Kram

ime said...

Jag har aldrig lyckats få i Zelda tabletter. Detta är flytande smärtlindring men jag är tveksam om jag kommer få i henne nånting.
Kram