Sunday, April 09, 2017

Söndag

Idag har jag väl lite kunnat släppa vad som hände i fredags. Igår jobbade jag tre timmar, hade lite svårt att koncentrera mig, det är som en chock som sitter i. Jag var så oerhört trött i hela kroppen och huvudet igårkväll, när jag kom hem från jobbet satte jag på tv:n och såg allt om terrordådet i flera timmar. Men till sist valde jag att stänga av, jag orkade inte. Var helt utmattad. Hur mår då de människor som varit på plats? Det kan sitta i länge och ibland kan det komma en chock efteråt.
Idag bakade jag en rabarberpaj, köpte rabarber på Coop, tror de var från Spanien. Bakade en smuldegspaj med havregryn i, hade vaniljvisp till och så kom E och fikade. Imorgon ska jag köra ut Mosaik. Sen har jag reserverat en bil på seneftermiddagen, ska plantera på mina föräldrars grav. Det är sol och blå himmel idag, hoppas det är det imorgon också.

2 comments:

znogge said...

Vi valde också att stänga av. Det blev liksom för mycket att höra samma sak om och om igen. I stället läste jag en bra bok vilket kändes som en skön avkoppling!

Ha en bra start på veckan!

ime said...

Ja det känns som att man behöver en paus från allt elände ibland.
Detsamma önskar jag dig!