Friday, November 24, 2017

Fredag

Idag har jag sålt prenumerationer. Ikväll var det sen meningen att jag skulle gå med tidningen på julbord och en gala här i stan, men jag tackade nej. Det var en lättnad när jag väl bestämt mig, jag känner mig inte i form, jag hade fått stressa hem och in i duschen och sen göra mig iordning och jag kände bara inte att jag orkade. Ser istället fram emot en lugn kväll i tv-soffan och lite levande ljus, man ska lära sig lyssna på sin kropp. Känner att jag verkligen behöver den här helgen och några dagar nästa vecka, är faktiskt ledig till onsdag då jag ska sälja prenumerationer igen.
När jag gick hem i eftermiddags var det massor av folk på stan, det är ju som bekant Black Friday och det har nog slagits en del rekord i handeln idag. Det var mysigt på stan med marschaller och ikväll ska julbelysningen tändas. Jag har köpt en julklapp idag och så har jag beställt en primer från Smashbox på nätet och lite hårprodukter från Lyko, det är vad jag utnyttjat Black Friday-erbjudanden.

4 comments:

znogge said...

Visst ska vi lära oss att lyssna på kroppen! Det är viktigare än vad vi många gånger tror. Orkar man inte så orkar man inte. Själv är jag lagom bra på det men jag försöker bättra mig.

Kram och trevlig lördag!

ime said...

Men sen på kvällen kände jag att jag kanske orkat ändå. Men nej jag ångrade mig inte.
Kram och detsamma till dig

ibod11 said...

Jag är så glad för att jag har blivit äldre och klokare och kan avstå från tillställningar utan att skämmas. Jag förstår precis hur du kände och efter en lång dag är det väldigt skönt att komma hem och bara vara :)
Grattis till dina fynd :)
Kram

ime said...

Tack 😊 ja äntligen är man gammal nog att hoppa över det man inte känner för.
Kram