Wednesday, November 29, 2017

Onsdag

Idag har jag varit och sålt prenumerationer. Jag träffar nästan alltid på människor jag känner, en del har jag inte sett på väldigt länge. Idag träffade jag L, en man jag jobbade med för kanske 15 år sen. Han var en rolig prick och det var en rolig tid på jobbet när vi jobbade tillsammans. Fullt av galenskap. Han var så snäll, jag fick låna hans stuga i Skummeslövs strand två gånger till en billig peng, bilden är därifrån. Det ligger jättefint. Imorgon har jag blivit kallad till ett möte med tidningen, chefen från Växjö ska komma ner, nånting säger mig att det kanske ska upphöra med prenumerationsförsäljningen jag och en kille sysslar med. Men det är faktiskt fine för mig, jag har gjort detta i över ett år och jag känner att det inte lönar sig. Tiden jag lägger ner i jämförelse med vad jag tjänar gör att jag tröttnat. Det är ganska slitsamt också, med att bära tungt bord och tidningar. Vi får väl se vad han säger, jag hoppas ju på en förändring av något slag, tänker på intervjun jag var på för ett par veckor sen.
Var i Valje och köpte varmrökt lax när jag jobbat klart, ska bli gott att äta ikväll.

4 comments:

ibod11 said...

Det måste ha varit ett kul återseende :) Väldigt fin bild och jag förstår att du trivdes i stugan där.
Du kanske har rätt om mötet. Magkänslan brukar ofta säga som det är. Men det låter inte som om du är särskilt bekymrad och det gör mig lättad. Jag hoppas att något nyt och lättsammare väntar runt hörnet :)
Kram

ime said...

Nej jag känner att tidningsjobbet går mot sitt slut. Känner mest motstånd när det är dags att jobba med det.
Kram

znogge said...

Oftast så stämmer magkänslan ganska så bra. Kanske gör det inte så mycket om det visar sig stämma med tanke på vad du tycker om jobbet. Samtidigt så behöver man inkomsterna så därför är det kanske helt rätt med en förändring nu!

Kram

ime said...

Ja det känns lägligt med någon slags förändring. Antingen ett nytt extrajobb eller en större förändring.
Kram