Thursday, November 30, 2017

Magkänslan stämde

Har köpt min första bukett tulpaner för denna säsongen, jag älskar tulpaner. Har också satt upp ljusstakar i fönsterna och faktiskt tänt dom, trots att det inte är första advent förrän på söndag. Men det blir ju så mörkt om man plockar bort andra lampor.
Min magkänsla stämde, all eventförsäljning ska läggas ner på alla tidningar i koncernen. Man får helt enkelt inte upp tillräcklig volym, jag har nog anat det men trodde kanske att dom var mer framgångsrika på dom andra tidningarna. Jag har ju i snitt jobbat bara en dag i veckan med det här. Jag fick beröm över att ha sålt bra dom timmarna jag jobbat. Jag blev erbjuden en TM-tjänst i Växjö men tackade nej till det. Detta har ju bara varit ett extrajobb för mig, jag har ju butiksjobbet. Nu får vi väl se vad som händer, det kanske inte blir något alls av det andra men då får jag väl söka lite andra extrajobb. Känner mig inte så orolig över detta.
Imorgon blir det butiksjobb och sen hela helgen också.

4 comments:

ibod11 said...

Så fina tulpaner. Jag är dålig på att köpa hem blomsterbuketter men jag tycker att det är väldigt fint :)
Tråkigt att du blir av med extrajobbet men du verkar inställd på att det kommer att ordna sig ändå. Det tror jag också att det gör.
Kram

ime said...

Ja jag hoppas det löser sig. Har ju upplevt jobbet som ansträngande så det kan förhoppningsvis bli något bättre.
Kram

My kids' Mom said...

Hej,
Tusen tack för dina kommentarer på min blogg.
Vi har faktiskt också tagit fram alla adventsljusstakar och stjärnor, och det blev så mysigt direkt.
Jag tror att det viktigaste är att komma i stämning och må gott och då spelar det ingen roll om det sker lite tidigare än vanligt.

Jag älskar tulpaner. Helst röda så här års.

Kramen och ha en fin kväll!

Anneli

ime said...

Tack för kommentar hos mig också! Visst är det underbart med tulpaner.
Kram och detsamma till dig