Saturday, November 25, 2017

Lördag

Idag har jag varit på mina föräldrars grav och tänt ett ljus. Jag har inte varit där sen jag kom hem från Japan, hade ju gravsmyckat innan jag åkte. När jag åkte därifrån svängde jag inom Blomsterlandet, visste att dom hade lite Black Friday-erbjudanden så hem kom jag med rosor, två hyacinter, en orkidée och lite värmeljus. Så nu är det jättefint hemma hos mig, två rosbuketter i mitt vardagsrum, hyacinter och en amaryllis som är på väg att slå ut, orkidéen hamnade i sovrummet och fler hyacinter i köket. Jag bara älskar blommor. Så lite levande ljus på det. Något adventspynt kommer inte upp förrän till nästa helg. Här håller vi på traditionerna, det är inte första advent förrän nästa söndag. Ute har det varit mörkt och dimmigt hela dagen.

2 comments:

ibod11 said...

Det är riktigt härligt att få pynta sitt hem med fina blommor och levande ljus. Jag tänder ljus varenda kväll och sitter och myser i halvmörkret :D
Jag brukar också vara väldigt noga med att inte julpynta före första advent. Men i år är min situation lite oförutsägbar så jag har i dag börjat med att hänga upp några julgardiner. Bara för att vara säker på att hinna få det klart före jul. Men det ska absolut inte bli en vana kommande jular :)
Kram

ime said...

Du är absolut undantagen reglerna om att man inte får julpynta före första advent 😊
Kram