Sunday, November 26, 2017

Söndag

Gick upp en liten sväng på stan, är julmarknad och skyltsöndag idag. Men nej... vill inte kalla det julmarknad, var ett tivoli på Lilla Torg med karuseller... hur mycket jul är det över det? Och några enstaka stånd men verkligen inte någon julstämning. Vädret bidrar ju inte heller, snålblåst och regn. Minns när jag varit i Stockholm i december månad, har varit på fantastisk julmarknad i Gamla Stan, inte rättvist kanske att jämföra med det, men förstår inte att man inte kan locka fler seriösa utställare? Jag har många minnen från Stockholm i december, fantastisk julskyltning på NK bland annat. Jag tror seriöst att jag varit en lyckligare människa om jag bott där uppe. Tänk så mycket man kan välja på att göra och se. Får väl hoppas på att jag kommer framåt rejält i bostadskön där uppe. Jag har faktiskt inget alls som binder mig här nere i Skåne. Var en kortis inne i butiken och pratade med T och K, det hade varit fantastisk försäljning på Black Friday, roligt. Det är så mycket roligare att jobba när det är fart och fläkt.

8 comments:

znogge said...

Det är verkligen skillnad på marknad och marknad! På lördag är det dags här och förra året imponerade det inte...

Kram

ime said...

Ja kallar man det julmarknad borde det verkligen vara en viss standard på det hela.
Kram

My kids' Mom said...

Hej,
Jag tror absolut att jag skulle också stormtrivas i Stockholm. Jag åker dit så ofta jag kan och tror faktiskt att jag kommer att flytta dit så småningom. Ja, visst är det underbart vackert där när det är julpyntat.

HA en fin kväll,
Kram, Anneli

ime said...

Åh en till som planerar flytt till Stockholm 😊 livet blir roligare där!
Önskar dig också en fin kväll!
Kram

ibod11 said...

Jag besöker gärna Stockholm och jag tycker att det finns många fina platser där men jag kan inte tänka mig att bo där. Fast jag skulle nog lära mig att trivas där också. Jag anpassar mig lätt.
I alla fall så håller jag alla tummar för att du ska kunna flytta dit så fort som möjligt. Jag hoppas även att du då kommer att trivas ännu bättre än du tror att du ska :D
Kram

ime said...

Jag står i bostadskö för seniorlägenhet, lägenheter för 55+. Kötiden är ca 8 år och jag har stått i kö i två år. Så det dröjer ett tag till.
Kram

znogge said...

Stockholm är en trevlig stad men problemet är ju bostadsbristen och prisbilden på bostadsrätter. Ser ju vad sonen betalar i andra hand... Suck.

Kram och god måndag!

ime said...

Jag står i bostadskö till seniorlägenhet. Tar ca 8 år att få en lägenhet och jag har stått i två år. Enda kravet är att man fyllt 55.
Kram och detsamma till dig