Tuesday, November 28, 2017

Tisdag

Idag blev jag tillfrågad om att komma in och jobba från 15 till 19, jag tackade ja, alltid bra med lite extra timmar. S var hemma med sjukt barn. Var väldigt lugnt ikväll. Tyvärr symboliserar inte bilden vad jag tjänade ikväll utan pengarna som jag känner att jag i princip kunde slänga i sjön, fem tusen kronor för en tand som inte kommer att funka. Det är som att ha en tandställning i munnen, det spänner och jag känner det hela tiden, har försökt här hemma men jag klarar inte det så länge, jag får kväljninskänslor och får spotta ut det hela... kan ju inte gärna jobba med det här och plötsligt spotta ut en tand. Hahahaha... ja jag skrattar men tycker faktiskt det är för j-igt. Jag tycker inte jag fick tillräcklig information av tandläkaren, jag fick tre kostnadsförslag där det andra gick på 12000 och 19000 drygt. Men med detta kunde jag lika gärna ha slängt fem tusen i sjön. Kul.

4 comments:

ibod11 said...

Fy, så tråkigt att det inte funkar med tanden. Det borde gå att reklamera även sådant för det verkar konstigt att det ska kännas så fel. Jag antar att det inte stannar vid 5000 kr för du måste väl betala för ett annat alternativ också. Inte kul alls! Jag brukar kunna hitta något bra i det mesta men här ser jag inget tröstande. Tänker på dig <3
Kram

ime said...

Tack, man kan nog inte ha öppet köp antar jag... tanden syns ju inte. Så jag borde nog ha tänkt mig för lite men jag tycker inte att jag fick tillräcklig information.
Kram

znogge said...

Så tråkigt att det blev så fel. 5000 är mycket att bara kasta i sjön. Jag tycker du ska reklamera.

Kram

ime said...

Ja jag borde nog kontakta tandläkaren igen.
Kram