Monday, November 27, 2017

Måndag

Vid denna tiden blir det nästan en lussekatt om dagen, jag bara älskar lussekatter!!
Idag har jag varit hos tandläkaren och fått en protestand, jag hade nog inte riktigt fattat, eller tandläkaren hade inte informerat, jag fick tre alternativ varav detta gick på fem tusen och det tyckte jag fick räcka för en tand. Men det är alltså en tand jag sätter i och som jag ska ta ut varje kväll. Tänker på min mormor som la löständer i ett glas vatten varje natt och det här ska jag göra, fast det är bara EN tand. Jag har lite ont nu, hoppas det går över annars skulle jag höra av mig. Känns läskigt. För att inte tala om hur läskigt det känns när man är bedövad, minns inte sist jag gjorde något ingrepp så jag blev bedövad, jättejättelängesen. Är ledig idag och imorgon med. Ute är det så mörkt, tur det vänder om några veckor.

4 comments:

ibod11 said...

Lussebullar är mums men jag tycker att de köpta smakar för lite saffran. Men det är klart, de skulle vara jättedyra med mer saffran.
Usch så dyrt det är med tandläkarvård. 5000 kr är mycket pengar men det är ju inte mycket att välja på. Vissa saker måste man bara kosta på sig. Hoppas värken går över snart och att du vänjer dig vid din protestand :)
Kram

ime said...

Då var fem tusen det billigaste alternativet. Fanns alternativ för 20000 också. Tycker det är helt galet att man ska stå för tandvårdskostnaderna själv.
Kram

znogge said...

Lussekatter är bara så gott och jag älskar allt med saffran i. Jag skulle behöva en sådan tand också. Drog ut en för något är sedan men tyvärr kostar tandvården skjortan i dag. Jag tycker den borde ingå i den allmänna sjukförsäkringen.

Kram

ime said...

Ja det tycker jag också. Nu är detta en tand som inte syns men jag vill ändå inte ha en glugg.
Kram