Monday, November 06, 2017

Måndag

Tur jag inte ska börja jobba förrän på onsdag, för du milde vad jet-lagad jag är. Igår trodde jag nästan jag var på väg att bli sjuk, jag var helt orkeslös. Är dödstrött redan sju på kvällen, har väl lyckats vara uppe till åtta innan jag somnat, sen vaknar jag ju fem-sex och har sovit klart. I morse lyckades jag somna om. Måste försöka komma in i rätt dygnsrytm igen. Helt mosig i huvudet, snurrig och kan knappt tänka en tanke klart. Ja idag ska jag i alla fall försöka komma ut och få lite frisk luft. Hoppade över tvättiden jag bokat igårkväll också.
Jag hittade en fin adventsljusstake på ikea faktiskt, som jag klickat hem. Behövde något nytt för en stjärna i papp har blivit så bucklig så jag tror inte jag kan ha den i år. Det är ju bara några veckor till man ska upp med adventspyntet. Känns konstigt. Tiden går så fort. Men det brukar vara en mysig tid och i år ska jag åka till Stockholm och fira jul med lilla S. Det ser jag fram emot.

2 comments:

Ingrid said...

Det har varit en intensiv vecka för dig så det är inte konstigt att du är trött. Skönt att du kan ta det lugnt några dagar.
Jag gillar julen och brukar längta efter att få börja pynta men i år har jag inte riktigt samma känsla. Kan inte fatta att det snart är dags igen. Fin ljusstake!
Kram

ime said...

Nej det känns verkligen konstigt, första advent om några veckor!?
Kram