Wednesday, February 14, 2018

Glad alla hjärtans dag

Även om jag inte har en man i mitt liv så är det rätt mysigt att vakna en sån här kärleksfull dag. Har fått flera sms. Allra först från lilla M som jag jobbade med i butiken, allra sötaste lilla M som brukar höra av sig och skriva så gulliga sms till mig. Sen från lilla S och min fine vän G. Vidare från L, min första chef i butiken och så A från Jönköping. Men vad älskad man kan känna sig! Själv önskar jag glad Alla hjärtans dag med bild på mina två sötnosar. Dom har någon slags hatkärlek till varandra, Zelda tycker oftast Tilda är för närgången, hon förföljer Zelda hela tiden. Har alltid inbillat mig att det är Zelda som bestämmer men märker att hon oftare går undan när det blir lite hett om öronen.
Imorgon ska vi ha morgonmöte i butiken, klockan 7. Milde tid. Jag som brukar sova till minst nio. Kommer inte att kunna somna ikväll och så kommer jag att stappla upp imorgon och knappt kunna prata med någon vid den tiden.

6 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Härligt att bli så uppmärksammad och få så mycket kärlek, inte minst från katterna :) Man behöver inte ha en partner för att känna eller få kärlek.
Hoppas du lyckas sova tillräckligt i natt så att du håller dig vaken på mötet.
Kram

ime said...

Det är sant - kärlek från vänner är också viktigt 😊
Ja får hoppas jag lyckas hålla mig vaken.
Kram

znogge said...

Härligt att bli uppmärksammat på alla hjärtans dag av nära och kära. Själv blev jag inte heller helt lottlös. Hoppas du somnar som en stock och orkar upp till morgonmötet.Väldigt tidigt dock får jag säga...

Kram

ime said...

Ja tyvärr kommer jag inte att somna som en stock. Är jag ledig så här några dagar så är jag uppe längre och sover längre. Så det blir tufft att gå upp imorgon.
Kram

Anneli said...

Hej Ime,
Visst kan man njuta av Valentines Day utan en man i sitt liv. Man har ju barn och vänner och djur och kunder och elever....Spread the love!

Kram och Happy Valentines!

Anneli

ime said...

Ja du har så rätt!!
Kram ❤