Monday, February 19, 2018

Måndag

Ja ungefär sådär kändes det i morse när klockan ringde, jag skulle ju varit ledig idag men det är vabruari, alla vabbar förutom K och jag, så vi får jobba idag. Igår skulle jag börjat på expot, nya skyltfönster, men en skyltdocka tappade benet... jag fick verkligen inte dit det, inte lätt när man är ensam heller, men idag får vi försöka när vi är två.
Såg sista avsnittet av Bron igår, jag har ju levt ett intensivt Bro-liv senaste tiden eftersom jag sett båda dom två första omgångarna blandade med denna sista omgång. Slutade ändå ok, jag tycker det är så hemskt när någon av huvudpersonerna ska dö, men så blev det inte.
Jobb imorgon och onsdag med, ledig torsdag och jobb fredag, då ska vi försöka igen, vi gamla damer från tidningstiden ska gå på Pinchos, hoppas nu alla håller sig friska.

4 comments:

znogge said...

"Bron" har jag inte sett men förstått att den varit väldigt uppskattad av många tittare. Men av någon anledning så fastnade jag inte.

Hoppas det blir en dräglig arbetsdag i dag.Många som vabbar nu och det går massor med långvariga baciller just nu.

Kram

ime said...

Ja jag hoppas jag klarar mig från influensa. Verkar mest vara yngre som drabbas i år.
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Jag har sett de tidigare säsongerna av Bron och nu har jag spelat in alla avsnitt av den här säsongen. På så sätt slipper jag vänta en vecka mellan varje avsnitt. Snart ska jag börja titta och jag hoppas att den håller måttet. Jag har hört lite nedsättande bedömningar om den sista säsongen.
Det är tur att det finns några som kan ställa upp när andra vabbar. Sådan personal borde man vara rädd om, något för din chef att tänka på ;)
Kram

ime said...

Jag tycker den här säsongen av Bron har varit lika bra som dom andra.
Ja det är tur vi inte är i samma ålder och har små barn allihopa på jobbet. Dock tror jag inte vår chef tänker så 😐
Kram