Wednesday, February 28, 2018

Onsdag

Har varit hos veterinären idag, Zelda har fått pälsen fixad, hon får alltid tovor som jag inte kan reda ut. Veterinären ger henne lugnande så hon sover medan dom gör vid henne. Det gör att hon är lite trött och dämpad när vi kommer hem. Men det brukar inte så ta så lång tid innan hon är pigg igen och ännu mer busig för nu stramar ingen päls när hon springer omkring. Eftersom det tog ett par timmar så satte jag mig på fina Ritz i Sölvesborg, mitt favoritfik nr 1. Det är verkligen verkligen iskallt ute. Sådär minus 10 i morse men med vinden blir det närmare -20. Så nu ska jag hålla mig inomhus resten av dagen. Tusen tack bästa G för lånet av bilen!

4 comments:

znogge said...

Så skönt att få ordning på pälsen. Det är verkligen inte roligt när det bildas stora tovor.

Kram och god kväll!

ime said...

Ja det är jätteskönt även om hon inte blir så vacker.
Kram och detsamma!

ibod11 - Ingrid said...

När djur och barn mår bra då mår vi också bra så nu trivs ni nog båda två :)
Mysigt att sitta på ett fint fik och unna sig något gott. Jag hade lite tid över på sjukhuset i går och köpte en torr kokostopp och en kopp kaffe för 54 kr. Inte särskilt mysigt ställe och medan jag satt där kom en lokalvårdare och moppade mellan fötterna på mig. Jag log och flyttade snällt på fötterna men egentligen kände jag mig lite grinig och tyckte att jag kunde ha fått fika ifred.
Hoppas du njöt mer av din fikastund :)
Kram

ime said...

Haha 😊 det lät lite kul att någon kom och moppade golvet medan du fikade. Det kan jag lova att det aldrig händer på Ritz. Där är jättemysigt och mycket gott att välja på.
Kram