Sunday, February 11, 2018

Söndag

Idag hade jag planerat att göra raggmunkar till middag, hittade en gammal pärm med recept som jag och x-mannen gjort för många år sen. Kändes nästan lite sorgligt, det var så fint gjort, allt var insatt i plastfickor och jag hade skrivit på plastfickorna vilken genre recepten tillhörde. Så ordentlig i mitt liv har jag inte varit sen dess. Ja i alla fall, det skulle bli raggmunkar som jag inte gjort på jättelänge, men jag upptäckte att jag glömt köpa ägg och jag orkade inte gå ut. Så jag gjorde scones istället. Det blev jag ju inte mätt på. Får bli raggmunkar imorgon istället. Jag ska jobba till helgen och då går alla mina timmar åt så jag har inget jobb alls förrän på fredag. Det är för många dagar att vara ledig. Om jag nu inte blir tillfrågad innan dess. Chefen är lika lite på plats som förut, förutom att hon jobbar mindre p g a familjeskäl är hon också väldigt ofta sjuk. I veckan var det bc-möte för hela kedjan och det är andra gången på rad hon inte är där. Sen har vi ju möte i butiken som ska ta upp vad som kom fram på mötet och det blir ju inte bra eftersom hon inte varit på plats. För mig är det ett mysterium att det här kan fortgå. Men jag lämnar snart.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Scones är gott men om man är sugen på raggmunk så blir det ju inte helt rätt ;) Men du får njuta av goda raggmunkar en annan dag.
Det är tydligt att din chef har privata problem och inte mår särskilt bra. Det kan vara en förklaring till hennes uppträdande men ursäktar inte att hon är orättvis. Men hon skulle kanske behöva hjälp från sina överordnade att få ordning på sitt mående för att allt ska fungera. Men som du skriver, det är snart inte ditt problem längre och du får förhoppningsvis mycket bättre arbetsvillkor snart :)
Kram

ime said...

Ja det händer mer saker på jobbet som jag inte kan skriva om här. Men det behövs en förändring av flera skäl.
Kram,

znogge said...

Ja, det är konstigt att det kan få till på ett sådant sätt hur länge som helst. Skönt att du ska lämna snart. Scones är också gott så du blev i alla fall inte lottlös.

Kram och ha en bra start på veckan.

ime said...

Javisst är det gott med scones men idag ska jag i alla fall göra raggmunkar!
Kram och detsamma till dig