Saturday, February 10, 2018

Lördag

Blev en liten lyxlördag för mig idag. Gick på Duvanders café och fikade, det var jättelängesen jag var där senast. Det var mitt stammiscafé tidigare. Blev en killevipp och kaffe. Skickade en bild till lilla S och chockerande nog berättade hon att såna inte finns i Stockholm!? Då har dom verkligen gått miste om något i huvudstaden. Sen gick jag och gjorde vid naglarna. Hade beställt tid. Jag har blivit lite beroende av det, när man fixar sina naglar själv håller det i 3-4 dagar innan det flagnar, då har jag ändå både underlack, bra nagellack och överlack. Här håller det i ungefär 3 veckor. Det blev mörkt mörkt lila naglar idag, snyggt blev det! Så här kan man tillbringa en lördag i februari. Har diskuterat med A och föreslagit en brunch på Fotografiska i Stockholm när vi ska träffas. Ska boka bord. Där är så himla fint och fantastisk utsikt.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Så härligt att kunna lyxa till det lite och bara bry sig om sig själv :D Det är du värd och jag hoppas att du mår väldigt bra efter din sköna dag :)
Kram

ime said...

Tack 😊 ja det var en skön lördag och jag mår fint!
Kram

znogge said...

Härligt att lyxa till lördagen lite! Trots många besök i Stockholm så har jag inte lyckats klämma in fotografiska. Har pratat om det varje gång men så hinns det inte med... Nu måste jag komma till skott!

Kram och god kväll!

ime said...

Jag rekommenderar absolut att du tar dig till Fotografiska. Där är så fint! Jag såg en utställning om Greta Garbo bl a när jag var där.
Kram och detsamma till dig