Tuesday, February 27, 2018

Nytt försök med tulpaner

Igår var jag och klippte mig. På kvällen hade jag sen reserverat en bil, var först på Blomsterlandet och köpte lite nya blommor. Gör ett försök med tulpaner, jag är så himla besviken på kvaliteten på dom annars, jag har mest köpt tulpaner i mataffären men det tar ca två dagar bara innan dom börjar hänga och se tråkiga ut. Jag som älskar tulpaner och överhuvudtaget blir väldigt lycklig av blommor. Får se hur det blir med denna buketten. Köpte även en orkidée och elefantöra, den senare är ju ett vanligt inslag hos inredningsbloggare. Lär vara lättskött så vi får se om jag lyckas få den att överleva. Sen blev det lite handlande på Maxi, åt också en bakad potatis där. Idag har jag tänkt gå till optikern och titta lite på bågar, ska ju inte göra synundersökning förrän nästa vecka men tänkte kolla lite på bågar i förväg. Ute är det isande kallt.

6 comments:

znogge said...

Jag har samma tråkiga erfarenhet när det gäller årets tulpaner. Jag köpte en bukett i fredags och den ser inte speciellt rolig ut alls nu. Den från blomsteraffären höll lite längre men den var långtifrån perfekt den heller. Förr stod tulpaner en vecka men det händer sällan nu. Tråkigt för jag tycker det är så fina blommor.

Kram och god tisdag!

ime said...

Javisst är det fina blommor och det symboliserar vår för mig. Jag fattar inte vad det beror på att dom blivit så dåliga.
Kram

Anneli said...

Hej, Jag älskar verkligen tulpaner. Jag tror att vi svenskar är de som köper mest tulpaner av alla i hela världen, det läste jag någonstans. Det kan jag tro. Hyr du bil när du skall åka och handla?

Ha en fin kväll,
Kram, Anneli

ime said...

Jag är med i en bilpool. Sålde min bil för ett år sen för att den helt enkelt bara stod och kostade pengar i form av garagehyra, skatt, försäkring, besiktning och reparationer. Det ångrar jag inte alls. Det är jättebilligt att vara med i en bilpool.
Önskar dig också en fin kväll!
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Hoppas den här tulpanbuketten står sig länge. Det är tråkigt när de slokar snabbt.
Det här med glasögonbågar är inte lätt. Inte heller blir det lättare av att man inte ser genom de glas som sitter i bågarna när man ska prova. Det blir lite av en chansning. Jag hoppas på att få bra hjälp i butiken när det är dags för mig om några veckor :D
Kram

ime said...

Ja det ska finnas personal som hjälper till så man hittar rätt bågar!
Kram