Wednesday, June 12, 2019

Onsdag

Blev väckt i morse vid fyra av ett fruktansvärt åskoväder, miljoner blixtar kändes det som. Jag kunde inte somna om så idag har det varit tröttmössa hela dagen. Imorgon är jag ledig men jag får sätta klockan på ringning. Det ska nämligen vara ett strömavbrott i ganska många timmar, ett planerat underhållsarbete. Jag måste ju gå upp och göra mitt kaffe. Får jag inte morgonkaffet blir hela dagen misslyckad.
Vi har fått en typ av träningscyklar som man kan sitta och trampa på när man jobbar. Hur bra som helst. Jag har testat två gånger, kan vara lite klurigt att koncentrera sig på två saker, att prata och jobba och cykla. Men det känns jättebra, man får upp pulsen lite. Känns väldigt skönt efteråt.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Ja, så är det när man är kaffeälskare och behöver sitt kaffe för att vakna :D Jag har inte de problemen så jag skulle lika gärna kunna ha kaffet i en termos från kvällen innan eller helt enkelt vara utan. Men kanske kan du lägga dig en stund igen lite senare.
Det verkar svårt att cykla och jobba samtidigt. Om inte annat så blir man ju andfådd och det kanske låter lite konstigt om du flåsar i telefonen ;) Du får trampa lugnt och försiktigt så att du kan prata som vanligt. Det finns säkert bra anledningar till att ni får cyklarna. Det är säkert mycket bättre för hela kroppen att få in en del rörelse under dagen.
Kram

ime said...

Bra idé att lägga sig en stund igen!
Man får trampa lugnt så man inte blir andfådd. Men jag märker att när jag behöver tänka till lite extra så har jag svårt för att trampa. Det här med simultankapacitet har man kanske tappat lite?
Kram

Znogge said...

Spännande med träningscyklarna. Jag har testat att gå på ett gåband samtidigt som jag arbetade vid datorn. Till en början var det lite knepigt men sedan fick jag in tekniken.

Ja, vilket oväder det drog in i går kväll. Miss E som inte gillar raketer gillar inte åska heller så jag fick sitta uppe ett bra tag med henne. Det gjorde att jag var allt annat än utsövd när jag vaknade i morse. Nu är här varmt igen så frågan är om det blir åska i kväll igen...

Kram

ime said...

Ja vi ska få tillgång till ett gåband också, men jag tror jag håller mig till cykel.
Stackars Miss E. Min ena katt väljer att vara i hallen där det inte finns fönster när det skjuts raketer eller åskar, tror hon också är lite rädd.
Kram