Sunday, June 23, 2019

Trevlig fika

Idag hade vi stämt träff, fyra vänner från tidningstiden. Vi skulle ta en fika i Tivoliparken men fiket där var stängt så vi gick vidare till Naturum. Satt ute på en terass och tog lite kaffe. Det var Lills idé, I hade kontakt med henne när vår arbetskamrat dog i mars och hon tyckte det var på tiden att vi träffades. Vi har ju jobbat ihop i många år. Det första hon sa till mig när vi träffades idag var att hon kunde inte fatta att jag blivit mormor, jag som bara är en liten flicka. Det höll jag ju med om, jag känner mig ofta som en liten flicka. Vi hade mycket att prata om, så roligt att träffas och det är oftast lättare när man spontant försöker få ihop det än när det ska planeras långt i förväg.
Det var väldigt varmt på stan, på min balkong är det svalare ända tills sent på eftermiddagen när solen börjar steka där. Då kan det t o m bli för varmt för att vara där.
Jag och E har planerat att åka till Köpenhamn på onsdag. Vi får se hur det blir, det ska bli värmebölja i Europa men jag tror inte det ska komma hit.

6 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Det bästa med spontana möten är att ingen behöver lägga ner en massa tid på att planera och fixa. Att träffas ute och fika eller äta är ett jättetrevligt sätt att träffas :)
Det där med för varmt på balkongen är inget jag känner igen. Inte sedan några veckor i alla fall. Sommarvärmen var här i maj och har sedan gjort några få försök att återvända. Nationaldagen var riktigt varm men sedan har det varit ganska svalt.
Kram

ime said...

Ja jag tycker också det är bra att träffas ute.
Hoppas ni snart får lite mer värme, här nere i Skåne är det jätteskönt. Men det behöver inte bli varmare.
Kram

Ell-Pell said...

Så trevligt det låter med Köpenhamn! Värmeböljan skulle visst inte nå riktigt våra trakter så det blir nog bra med en tur.

Trevligt att träffas ute för det blir så enkelt för alla!

Kram och ha en bra dag :D

ime said...

Köpenhamn är dejligt 😁 älskar den staden!
Ja jag tycker också det är skönt att träffas ute. Min balkong är i alla fall för liten för att sitta ett helt gäng.
Kram och detsamma till dig!

Znogge said...

Znogge och inte Ell-Pell. Blev fel på signaturen ;-)

Kram

ime said...

Jaså var det du Znogge 😁
Kram