Monday, June 03, 2019

Måndag

Nu har jag jobbat klart helgen, bara en helg kvar innan semester. Ska bli varmt denna veckan, äntligen kan man ha bara ben och sandaler. Nu jobb två dagar innan ledig dag på onsdag, då hoppas jag hinna städa av på balkongen.
Det blev inget poolparty i lördags. Jag tackade nej, kände mig inte bra i torsdags, hade sån huvudvärk hela dagen och fick yrsel på kvällen, riktigt obehagligt, nästan som på den tiden jag hade migrän, fast då kunde det hålla på i tolv timmar. Jag somnade helt utmattad. På fredagen var det borta men jag kände att jag inte skulle orka gå direkt från jobbet till I och sen åka hem för att gå upp kl 4 på söndagsmorgonen. Sen fick jag veta att Å:s hund blivit sjuk så det ställdes in helt. Vi har sen försökt få ihop ett datum då alla kan men det verkar omöjligt. För min del är det mina arbetstider som ställer till det. Ja vi får se hur det blir.

4 comments:

znogge said...

Det var nog klokt att du lämnade återbud även om det visade sig bli helt inställt. Man ska orka också. Hoppas ni får till ett annat datum.

Kram och ha en bra start på veckan.

ime said...

Ja jag har lärt mig att lyssna mer på min kropp och insett att återhämtning är viktigt.
Kram och detsamma till dig!

ibod11 - Ingrid said...

Trist att inte orka allt man vill. Nu blev visserligen partyt inställt men det är ändå tråkigt att du är så trött att energin inte finns i tillräcklig mängd. Du behöver nog en rejäl semester nu och jag hoppas att inte hela semestern går åt till att du ska återhämta dig.
Kram

ime said...

Ja jag behöver semester. Och jag ska inte tacka ja till fester i fortsättningen där jag ska gå upp kl 4 morgonen efter.
Kram