Saturday, December 03, 2022

Lördag

 

 


Ytterligare en vecka har gått och nu är vi inne i december  månad. Jag har jobbat lite hemifrån och lite på kontoret i veckan. Som vanligt känner jag att jag vill hitta på saker på helgen, hade gärna tagit en tur till Köpenhamn, längtar efter lite större städer och puls. Men tiden och lönen räcker inte till en massa utsvävningar tyvärr. Jag har varit en runda i min egen stad. Klickade hem en klänning som var jättefin men för lång till mig, så jag har varit hos skräddaren och ska få den upplagd.

Imorgon är det andra advent, snittamaryllisen jag köpte för en vecka sen blommar fortfarande fint.

6 comments:

Znogge said...

Vilken fin klänning du har klickat hem och så smidigt att få hjälp med uppläggningen.
Tyvärr räcker inte tiden till allt men nog vore ett besök i Köpenhamn trevligt. Dessutom så blir dagsutflykter ganska så dyra. Den lilla familjen skulle åkt till Tivoli i dag men båda flickorna har hög feber...

Hoppas att du får en fin andra adventshelg!

Kram

ime said...

Tack, det är verkligen en klänning i min smak! Jag kan inte lägga upp själv så det får bli ett skräddarbesök!
Vad tråkigt att flickorna är sjuka, det är så härligt på Tivoli. Ja det blir ganska dyrt att dra iväg en dag, man har ju mycket utgifter inför julen.
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Ja, nu går det undan och snart är det jul. Vad bra att du hittade en så fin klänning och att du kan få hjälp med att lägga upp den. Det är alltid kul att få känna sig fin i något nytt :D Just nu håller jag också hårt i plånboken och har gett mig själv köpstopp på allt som jag inte behöver. Det känns inte så betungande men det skulle inte göra något om inkomsten kunde öka lite. Så är det nog för många nu.

ime said...

Ja jag hörde någon som sa att det är inget fel på lönen utan hur ofta man får den ☺ det märks verkligen att allt har gått upp i pris och jag borde nog också ge mig själv köpstopp. Sen tänker jag att jag som inte har något nöjeskonto, går aldrig ut på dyra restauranger, lägger aldrig pengar på alkohol och skulle aldrig få för mig att röka, kan unna mig ett nytt plagg då och då. Eller är det bara nåt försvarstal!?
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Nej, jag tycker absolut inte att du behöver försvara eller förklara dig. Jag väntar just nu på att försäkringsbolaget och trafikskadenämnden ska komma fram till vilken nivå min ersättning ska ligga på och eftersom jag inte vill ta ut något från fonderna nu så håller jag igen på utgifterna tills jag vet hur det blir. Men jag skulle också unna mig något extra ibland om jag visste att det inte påverkar det jag behöver. Jag har ju rest en hel del och unnat mig ganska mycket så länge fonderna gick bra och så kommer det bli igen förhoppningsvis :D
Kram

ime said...

Ja det är absolut klokt att hålla igen på utgifterna. Jag är inte så bra på det men inser ju att jag inte kan unna mig hela tiden. Resor är ett härligt sätt att unna sig och det hoppas jag kan bli fler för din del! Jag hade rest om jag haft råd.
Kram