Sunday, December 04, 2022

Så mycket bättre


 Jag har fått en ny idol, bandet Johnossi har gått helt förbi mig men jag har nu upptäckt John Engelbert och vad grym han är! Nu är jag en vecka efter, jag såg förra veckans Så mycket bättre igår men John Engelberts version av Heroes knockade mig fullständigt. Herregud vad bra han är! Jag blir helt lycklig av att se och höra honom. 

4 comments:

znogge said...

Så härligt när man hittar nya favoriter. Även om det är en del för mig ganska så obekanta artister så tycker jag att många tolkningar varit mycket bra.

Önskar en fin adventssöndag nu!

Kram

ime said...

Ja jag älskar John Engelberts framträdanden, vilken rockare!
Önskar dig detsamma!
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Jag har känt till Johnossi i många år eftersom de var och är en av min yngsta dotters favoritartister. Jag gillar dem också och både Darins tolkning av "what´s the point..." och Johns tolkning av "heroes" är jättebra. Min dotter vann en middag tillsammans med Johnossi för ett antal år sedan och hon och hennes man (då pojkvän) hade en jättekul kväll med dem. Det var stor lycka :D
Förra säsongen såg jag inte många avsnitt eftersom jag inte fastnade för de artister som var med men nu ser jag fram emot varje avsnitt.
Kul att du har hittat nya favoriter :D
Kram

ime said...

Men åh vad häftigt att vinna en middag ihop med Johnossi!! Jag fattar inte hur dom hamnat under min radar, men jag känner ju jätteväl igen What's the point. Jag älskar ju det här rockiga och se och höra John göra Heroes rös jag av!
Kram